Hitachi Klima Uređaji
  Johnson Controls
 
Industry Impex d.o.o.

O nama

  Tvrtka Industry Impex d.o.o. osnovana je 1995.godine u Splitu i od tada djeluje na području dobave i ugradnje klimatizacijske i ventilacijske opreme.

Kontinuiranim napredovanjem i usvajanjem novih tehnologija Industry Impex d.o.o. postaje generalni zastupnik jednog od vodećih japanskih proizvođača klima uređaja - HITACHI za područje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Klimatizacijski uređaji japanskog proizvođača HITACHI opravdano se mogu opisati kao umjetnost iskorištavanja najnovijih ideja i tehnoloških otkrića s ciljem stvaranja spektra inovativnih proizvoda koji će omogućiti udobnije i produktivnije okruženje svojim korisnicima. Napredni klimatizacijski sustavi koje tvrtka Industry Impex zastupa poznati su diljem svijeta gdje god postoji zahtjev za posljednjim dostignućima te ekonomičnim,dugoročnim i pouzdanim proizvodima.

Ako imate potrebe za bilo kojom vrstom grijanja/hlađenja ili ventilacije Vašeg prostora naši djelatnici će za Vas projektirati najoptimalnije termotehničko rješenje uz mogućnost projektiranja na osnovi Vašeg buđeta , u vrlo kratkom roku će izvršiti isporuku i ugradnju termotehničke opreme te osigurati puštanje u pogon opreme.

Ujedno pružamo i daljnje održavanje klimatizacijske i ventilacijske opreme uz mogućnost produljenja jamstva na opremu i izvedene radove.

Naše iskustvo od preko 2 desetljeća kao i tisuće profesionalno odrađenih instalacija i mnoštvo zadovoljnih korisnika prava su garancija kvalitete naše usluge.

Sjedište tvrtke je u Splitu u našem poslovnom centru HITACHI na adresi Solinska 20 u Splitu , u čijem sklopu se nalaze:
maloprodaja, veleprodaja, servis i skladište.

Prodaja uređaja izvan Splita organizirana je putem mreže distributera kojima smo mi ujedno i sva potrebna stručna, savjetodavna i tehnička podrška.

 
VAŠ PARTNER U SVIJETU KLIMATIZACIJE NEKA BUDE INDUSTRY IMPEX
 
Industry Impex d.o.o. Hitachi
www.industry-impex.hr | info@industry-impex.hr
HOME | O Nama | Proizvodi | Reference | Novosti | ERP Tool
"VinisCMS" - Održavanje i distribucija: Vinis-WebDeveloping
www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Industry Impex d.o.o. 1995-2017